Fizetési és szállítási információk

Fizetési és szállítási információk

FIZETÈS

Webshopunkban történő rendelés végösszegének kiegyenlítése kizárólag előre utalással történhet. A megrendelt áru kézbesítését a rendelés ellenértékének bankszámlánkra történő megérkezését követő 10 munkanapon belül indítja a Szolgáltató. Kivételt képeznek azon termékek, melyek termékaloldalán feltüntetésre került, hogy adott termék csak a vevő egyedi rendelésére készül el, raktárkészetet Szolgáltató nem tart azokból. Ezen termékek esetében a szállítás a rendelés ellenértékének beérkeztét követő maximum 3 héten került kiszállításra Vásárló részére.

A rendelés leadását követően automatikus e-mailben tájékoztatja Szolgáltató Vásárlót a banki átutalás részleteiről (kedvezményezett neve, bankszámlaszáma, fizetendő összeg, közleményben feltüntetendő azonosító). Az e-mail megérkeztéig kérjük, ne indítsa el a banki átutalást!

 

SZÁMLA

Szolgáltató a megrendelt termékekről a vásárló részére, a kifizetés igazolására, számlát állít ki. A kiszállított áru számláját a csomagban találja, amely tartalmazza az esetleges szállítási és csomagolási költségeket is – amennyiben ez esedések, erről a vásárlási folyamat során külön tájékoztatást kap a vásárló.

KISZÁLLÍTÁS

A termékek házhozszállítását a DPD futárszolgálat végzi.

A kézbesítés a DPD Futárszolgálat Általános Szerződési Feltételei szerint történik.

Személyes átvételre Szolgáltató nem biztosít lehetőséget.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

Megrendelések teljesítése a vásárlás végösszegének banki átutalással történő kiegyenlítését követően körülbelül 10 munkanapot vesz igénybe.

CSOMAG ÁTVÉTEL

Átvételkor kérjük győződjön meg a csomag sértetlenségéről! Ha a Vásárló sérülést tapasztal a csomagoláson, az átvétel során, akkor a futártól ne vegye át a terméket és küldje vissza. A csomag szállítása során felmerülő esetleges sérülésekért a Szolgáltató nem vállal felelősséget! Amennyiben a csomagoláson található sérülés a termék minőségére, állapotára is negatív hatással bír, úgy a hibát lehetőség szerint javítjuk, a terméket cseréljük -sérülésmentes állapotban és számla ellenében- az Általános Szerződési Feltételekbe foglaltak szerint! Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét Szolgáltató díjmentesen biztosítja.

További információt az Általános Szerződési Feltételekben talál!